سخنگوی قوه قضاییه: در حمله به اوین تعدادی زندانی فرار کردند / ۵ زندانی جرایم مالی هم شهید شدند آخرین وضعیت پرداخت خسارات حادثه‌دیدگان انفجار بندر شهید رجایی ضرب و شتم شدید قرقبان فریدونشهری در حین ماموریت حفاظت از منابع طبیعی آیا حمله به اوین برای حذف برخی از جاسوسان اسراییلی بوده؟ تشکیل پرونده برای همتی و میرسلیم سخنگوی قوه قضاییه: شبکه‌های دشمن در داخل شناسایی شدند پیامد‌های استخدام و بکارگیری اتباع غیرمجاز هواشناسی ایران ۲۱ تیر / افزایش ابر و بارش پراکنده رگبار در اکثر نقاط عکس روز ناسا از ماه طلایی بر فراز ابر‌ها رباتی که بدون کمک انسان، جراحی کیسه صفرا را انجام داد اعضای باند سارقان فرا استانی در کرمان دستگیر شدند رگبار و رعدوبرق در مناطقی از تهران و البرز قاتل نیان کوچولو در ملأ عام به دار مجازات آویخته شد کشف ۴۰۰۰ بسته ماده مخدر ناس در گرمه کارت داوطلبان نوبت دوم کنکور منتشر شد/ اعلام نحوه ویرایش اطلاعات نادرست

تمهیدات ترافیکی پلیس راهور برای تاسوعا و عاشورا

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ، تمهیدات ترافیکی در ایام تاسوعا و عاشورای حسینی (ع) را اعلام کرد.
تاریخ انتشار: ۱۲:۱۸ - ۲۳ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 13
کد خبر: ۲۴۹۶۷۱

به گزارش راهبرد معاصر، سرهنگ جهانشاه بهرام‌آبادی ضمن تسلیت ایام سوگواری شهادت سرور و سالار شهیدان حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) گفت: پلیس راهور تهران بزرگ برای برگزاری هرچه ایمن‌تر مراسمات عزاداری تصمیماتی اتخاذ کرده است؛ در این راستا نیروهای پلیس در مقابل تمام مراکز مذهبی حضور دارند و از نزدیک ترافیک را کنترل خواهند کرد همچنین از رانندگان درخواست می‌کنیم در این روزها توجه بیشتری به جلو داشته باشند تا شاهد حوادث ناگوار نباشیم.

 

وی با اشاره به محدودیت‌های ترددی ایجاد شده افزود: محدودیت تردد کامیون‌ها و وسایل نقلیه سنگین در شهر تهران از امشب 23 تیر ماه تا روز سه شنبه 26 تیرماه یعنی عاشورای حسینی، تا ساعت 24 ادامه خواهد داشت و از این ساعت به بعد این وسایل نقلیه نباید در شهر تردد کنند.

 

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: تا جایی که امکان داشته باشد همکاران من، دسته‌جات را به سمت راست هدایت می‌کنند تا خودروها بتوانند در سمت چپ مسیر حرکت کنند. از آنجایی که این روزها کودکان نیز بسیار در خیابان‌ها تردد دارند؛ از رانندگان درخواست می‌کنیم سرعت خود را کاهش داده و از هرگونه حواس‌پرتی خودداری کنند تا تصادفی صورت نگیرد.

 

بهرام آبادی گفت: متولیان هیئت های مذهبی باید نکاتی که توسط پلیس به آنها تذکر داده شده است را رعایت کنند و از ایجاد گره ترافیکی، پوشاندن تابلوهای راهنمایی و رانندگی و سد معبر خودداری کنند. همچنین نور مناسب را برای محل های عزاداری، موکب ها و دسته ها تامین کنند که رانندگان دید کافی داشته باشند.

 

وی افزود: از موتورسواران درخواست می کنیم که این روزها اصلا در اطراف تکیه‌ها و هیئت ها و محل عبور عابرین پیاده، موتورسیکلت خود را پارک نکنند و حتما با چراغ روشن حرکت کنند که در تاریکی شب دیده شوند.

 

جانشین پلیس راهور تهران بزرگ ادامه داد: امیدواریم با همکاری همه مردم علی‌الخصوص رانندگان وسایل نقلیه، متولیان هیئت ها و عزاداران حسینی این ایام را بدون حادثه تلخی سپری کنیم./ تسنیم

ارسال نظر
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار